Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت

کد جست و جوی گوگل

نمایش ريشه چهارم 2 روي محور

مثلث

ریاضی و کامپیوتر - فناوری اطلاعات - علوم پایه

نمایش ريشه چهارم 2 روي محور

ابتدا پاره خط AB مساوي راديكال 2 و BC مساوي 1 را رسم مي كنيم.از نقطه B عمودي خارج مي كنيم.سپس وسط پاره خط AC را به كمك رسم عمود منصف پيدا كرده دايره به قطر AC رسم مي كنيم تا عمود خارج شده را درنقطه D قطع كند.مي دانيم زاويه D زاويه محاطي روبرو به كمان 180 درجه مي باشد،پس مثلث ADC قائم الزاويه مي باشد.همچنين مي دانيم كه ارتفاع واسطه هندسي بين قطعات ايجاد شده روي وتر است.پس مجذور DB برابر با راديكال 2 مي باشد و از آنجا DB برابر با ريشه چهارم 2 مي باشد. بنابراین به كمك پرگار  و پاره خط DB مي توان ريشه چهارم 2 را روي محور نشان داد.

+ نوشته شده در  برچسب:,ساعت   توسط سيد محمد رضا علوی صدر (زارعی) 

معایب شبکه‌های وایرلس

به طور کلی پهنای باند مورد نیاز، توان، محل کاربر، مالک شبکه و نوع سرویس عواملی هستند که فراهم آورندگان سرویس را به سوی انتخاب تکنولوژی Wi-Fi یا Wimax سوق می‌دهند. وایرلس (Wireless) به تکنولوژی ارتباطی اطلاق می‌شود که در آن از امواج رادیویی، مادون قرمز و مایکروویو، به جای سیم و کابل، برای انتقال سیگنال بین دو دستگاه استفاده می‌شود.

تکنولوژی وایرلس، را به سه رده عمده ثابت، قابل حمل و مادون قرمز تقسیم کرده‌اند. در دنیای امروز با افزایش جمعیت و رشد شهرها ضرورت برقراری ارتباط مفید و موثر بیش از پیش احساس می‌شود و همواره تغییر و تحول چشمگیری در این باره از سوی صاحبان صنعت ارتباطات در جهان صورت می گیرد.

مزیت استفاده از شبکه‌های وایرلس

در شبکه‌های بدون سیم هزینه‌ای صرف کابل کشی هم محور یا به هم تابیده شده و نیز فیبر نوری نمی شود. بلکه تنها از فرکانس رادیویی یا RF استفاده می‌شود. نکته دیگر اینکه شبکه‌های بدون سیم انعطاف‌پذیری بیشتری نسبت به شبکه‌های کابلی دارند و نیز وقت کمتری صرف احداث آن شده و نگهداری آن بسیار آسان و با صرفه است. اما مزیت اصلی شبکه‌های بی سیم قابلیت تحرک کاربران است.

مشکلات استفاده از شبکه‌های وایرلس

اگر شبکه‌های وایرلس بدون مشکل بودند، حتما تا به حال جانشین شبکه‌های کابلی شده و آنها را از دور رقابت خارج می کردند. ولی مانند هر پدیده ای دیگر، در برابر مزایایی که دارند، مشکلاتی نیز وجود دارد.یکی از مهمترین این مشکلات سرعت انتقال داده در این شبکه‌هاست. در متداول‌ترین شبکه‌های کابلی، نرخ ارسال اطلاعات 100Mbps است و البته شبکه‌هایی با سرعت 1000 Mbp Gigabit Ethernet نیز در بازار وجود دارند ولی به علت قیمت زیاد تجهیزات این شبکه ها از آنها در موارد خاص استفاده می شود. اما جدیدترین شبکه‌های وایرلس دارای سرعت 108 Mbps است. اندازه این سرعت تابع شرایط مختلفی از جمله امواج رادیویی مزاحم، وجود نقاط کور در شبکه محیط، توان فرستنده‌های وایرلس، تعداد کاربران شبکه و عدم استفاده از پروتکل‌های امنیتی در شبکه است. مساله دیگر امنیت در شبکه‌های وایرلس است. این شبکه‌ها خیلی آسان‌تر از شبکه‌های کابلی می توانند مورد دستبرد قرار بگیرند. استانداردهای جدید روشهای کدگذاری جدیدی معرفی می کنند تا امنیت این شبکه‌ها را بالا ببرند. اما روشهای کدگذاری سرعت انتقال را کاهش می‌دهد.بر اساس این گزارش که اطلاعات آن از پایگاه مقالات علمی مدیریت برگفته شده است در شبکه‌های وایرلس برای انتقال اطلاعات از امواج رادیویی استفاده می‌شود. بنابراین این شبکه‌ها تمام مشکلات مربوط به استفاده از امواج رادیویی را نیز خواهند داشت.

تقسیم بندی سیستم‌های وایرلس

سیستم ثابت: از امواج رادیویی استفاده می‌کند و خط دید مستقیم برای برقراری ارتباط لازم دارد. بر خلاف تلفن های همراه و یا دیگر دستگاه‌های وایرلس، این سیستم‌ها از آنتن‌های ثابت استفاده می کنند و بطور کلی می توانند جانشین مناسبی برای شبکه‌های کابلی باشند و برای ارتباطات پرسرعت اینترنت و یا تلویزیون مورد استفاده قرار گیرند. امواج رادیویی وجود دارند که می توانند اطلاعات بیشتری را انتقال دهند و در نتیجه از هزینه‌ها می‌کاهند.

سیستم قابل حمل: دستگاهی است که معمولا خارج از خانه، دفتر کار و یاد در وسایل نقلیه مورد استفاده قرار می گیرد. نمونه‌های این سیستم عبارتند از: تلفن‌های همراه، نوت بوک‌ها، دستگاه‌های پیغام گیر و PDAها، این سیستم از مایکرویو و امواج رادیویی جهت انتقال اطلاعات استفاده می‌کند.

سیستم مادون قرمز: این سیستم از امواج مادون قرمز جهت انتقال سیگنالهایی محدود بهره می برد. این سیستم معمولا در دستگاههای کنترل از راه دور، تشخیص دهنده‌های حرکت و دستگاههای بی سیم کامپیوترهای شخصی استفاده می شود. با پیشرفت حاصل در سالهای اخیر، این سیستم‌ها امکان اتصال کامپیوترهای نوت بوک و کامپیوترهای معمول به هم را نیز می‌دهند و شما به راحتی می توانید توسط این نوع از سیستم های Wireless ، شبکه های داخلی راه اندازی کنید.

+ نوشته شده در  برچسب:,ساعت   توسط سيد محمد رضا علوی صدر (زارعی) 

کشف يکي از قدرتمندترين سياهچاله هاي فضايي

در حالي که استفان هاوکينگ فيزيک دان مشهور به تازگي منکر وجود هر گونه سياهچاله در کائنات شده، ناسا تصاوير حيرت انگيزي از يک سياهچاله بسيار عظيم را منتشر کرده که آنقدر قدرتمند است که مانع شکل گيري هزاران ميليارد ستاره در اطراف خود مي شود. اين رويداد ديدني و جذاب در فاصله 3.9 ميليارد سال نوري از زمين و در خوشه کهکشاني RX J1532  روي داده است. در مرکز اين گاز يک خوشه کهکشاني وجود دارد که خانه اين سياهچاله محسوب مي شود. اندازه و عظمت کهکشان مرکز اين ابرهاي گازي، حدود هزار تريليون برابر خورشيد است. اين سياهچاله قدرتمندترين سياهچاله اي است که تاکنون ثبت شده است.

+ نوشته شده در  برچسب:,ساعت   توسط سيد محمد رضا علوی صدر (زارعی) 

یون فلوئور چگونه باعث سختی دندان ها می شود؟

اجزای معدنی یا قسمت سخت دندان ها و استخوان ها شامل دو ترکیب کلسیم دار است . کلسیم کربنات در شکل متبلور آن در دندان ها و استخوان ها حضور دارد که کانی شناسان به آن آراگونیت می گویند. و دومین ترکیب کلسیم دار که در دندان ها یافت می شود ، کلسیم هیدروکسی فسفات [Ca5(OH)(PO4)3] یا هیدروکسی اپاتیت است. این دو ترکیب به اسید حاصل از تجزیه ی غذا ها در دهان حساس هستند .و به دلیل بازی بودن خاصیت هیدروکسی اپاتیت ، این ماده به اسید ها حساس تر است. اگر در دوران تشکیل دندان غلظت یون فلوئورید کافی باشد به جای هیدروکسی اپاتیت ، فلوئورو اپاتیت [Ca2F(PO4)] به وجود می آید . هر دو اپتایت دارای یک ساختمان کلی هستند به طوری که از لحاظ کلی ساختمان دندان تغییر نمی کند . چون فلوئورو اپاتیت خاصیت بازی هیدروکسی اپاتیت را ندارد و به آسانی مورد حمله ی اسید ها قرار نمی گیرد، احتمال پوسیدگی دندان ها کمتر می شود. 

+ نوشته شده در  برچسب:,ساعت   توسط سيد محمد رضا علوی صدر (زارعی) 

آزمون ریاضی

+ نوشته شده در  برچسب:,ساعت   توسط سيد محمد رضا علوی صدر (زارعی) 

اشعه ايکس

اشعه ايکس اشعه اي از نوع نور ولي نامرئي با طول موج بسيار کوتاه است که در بيستم ژانويه 1896 م توسط ويلهلم رونتگن، فيزيکدان آلماني کشف شد و چون ماهيت آن نامعلوم بود، آن را به نام حرف X که در رياضيات، علامت مقدار مجهول است خواندند. همچنين اين اشعه را به نام کاشف آن، رونتگن نيز ناميده اند. اين اشعه مانند نور معمولي، صفحه حساس عکاسي را متأثر و گازها را تجزيه مي کند و هادي و رساناي برق مي سازد. اگرچه اشعه ايکس ممکن است به بافت هاي زنده آسيب برساند و ايجاد سوختگي هاي شديد و خطرناک کند، با اين حال ارزش فوق العاده اي در معالجات راديوتراپي، تشخيص امراض از طريق رؤيت ساده راديوسکوپي و عکس برداري داخلي و راديوگرافي دارد. فيزيکدان ها، پرتوهاي ايکس را براي تجزيه ماهيت ساختماني بلورها به کار مي گيرند. همچنين از اين پرتوها، در صنعت به منظور بررسي و تحقيق وضع ساختماني قسمت هايي از فلز که بايد تحت شرايط سختي کار کند استفاده مي شود.

+ نوشته شده در  برچسب:,ساعت   توسط سيد محمد رضا علوی صدر (زارعی)